Restauratie

Restauratiespecialist: van grachtenpand tot boerderij

Het restaureren van monumenten vereist kennis van bouwtechnieken, bouwconstructies en bouwmaterialen zoals deze vroeger toegepast werden. Met ruim 20 jaar ervaring in het restaureren van monumentale panden zoals grachtenpanden, boerderijen, herenhuizen en koopmanshuizen is de Big beheer een specialist te noemen op dit gebied.

Naast het restaureren van monumentale panden, restaureren wij, in ons eigen atelier, ook historische bouwmaterialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan marmeren of zandstenen schouwen.

Ons grote voordeel is dat wij projecten volledig in eigen beheer uitvoeren waardoor wij niet afhankelijk zijn van derden. Hierdoor is het ook mogelijk om projecten waar spoed achter zit, te realiseren binnen het afgesproken tijdsbestek. Tevens kunnen wij u adviseren op het gebied van bouwconstructies en bouwmaterialen zoals deze vroeger werden toegepast in monumenten.

Restauratie schoorsteen Zaanse woningRestauratie kozijnen + nieuwe deuren/ramen grachtenpandRestauratie kozijnenRestauratie spanten en schoorsteenkanaalRestauratie kozijn + raam