Stijlinterieurs

van landelijke keuken tot nostalgische badkamer.

Nieuw interieur in ‘oude stijl’

Wij realiseren, volledig in eigen beheer, interieurs in een nostalgische/historische stijl. Hierbij wordt rekening gehouden met de maatvoering alsmede het materiaalgebruik zoals deze vroeger gebruikelijk was. Dit om uw interieur de authentieke uitstraling te geven die het verdient. Of het nu gaat om een op maat gemaakte houten keuken in landelijke stijl of een badkamer in nostalgische stijl, wij maken het.

Souterrain Nieuwe Keizergracht AmsterdamRookkanaal met rookluik boerderijHekwerk authentieke trapspijlenHal carrara marmeren vloerLandelijke keuken - Belgisch hardsteen aanrechtblad - Amsterdam

Bestaand (monumentaal)interieur restaureren

Als het gaat om het in stand houden/restaureren van interieurs en interieurensembles van (monumentale) panden zoals grachtenpanden, herenhuizen, koopmanshuizen, boerderijen, kerken of zelfs kastelen is iets waarvoor specialistische kennis is vereist. Denk hierbij niet alleen aan kennis van de gebruikte bouwmaterialen maar ook aan de diverse bouwtechnieken en constructies zoals deze vroeger gebruikelijk waren.

De Big beheer beschikt over deze kennis en met ruim 20 jaar ervaring hebben wij interieurs gerealiseerd in diverse stijlen. Van ‘nieuw in oude stijl’ tot het restaureren van historische stijlinterieurs in monumenten.

Hal monumentaal pandSoutterain Nieuwe Keizersgracht AmsterdamHouten schouw marmerimitatieHouten schouw antieke witjes DurgerdamVoorzetschouw - lijstwerk - lambrisering te Amsterdam